Konsernledelse

 File 3761

 

Svein Ola Ulven

Nemko Group President and CEO

Svein Ola Ulven (født 1975) kom til Nemko i 2006. Han startet som Treasury Manager og ble CFO i 2011. I 2016 gikk han inn i rollen som Nemko Group President & CEO. Før Svein Ola startet ved Nemko var han Relationship Manager Corporate Banking hos BNP Paribas fra 2001 til 2006. Svein Ola har MBA International Business fra Griffith University, Australia, og Cand. Mag økonomi og administrasjon fra NTNU, Trondheim.

Email

 

Aqsa_portrett (1)_1.jpg

Aqsa Butt

Nemko Group CFO

Aqsa Butt (født 1977) kom til Nemko i mai 2016. Aqsa har omfattende ledererfaring innen finans og forretningsdrift fra ulike bransjer i nasjonale og internasjonale bedrifter. I sin tidligere stilling var hun country CFO & leder av forretningsdrift for Siemens Healthcare AS fra 2008 til 2016. Hun har en MBA og en Bachelor grad i finans fra Handelshøyskolen BI.

Email

Tore Ledaal

Nemko Group Senior Vice President Lab Operations

Tore Ledaal (født 1975) startet i Nemko i 2001. Han har hatt ulike posisjoner; prosjektingeniør, teamleder og laboratoriesjef både i Norge og i utlandet. Han har omfattende erfaring innen lysutstyr og leder også den nasjonale normkomiteen for lysutstyr i Norge. I august 2016 ble han utnevnt som Senior Vice President Lab Operations. Han er ansvarlig for koordinering av laboratoriene i hele Nemko-gruppen. Tore har en Bachelor i elektroteknikk fra Universitetet i Oslo.

Email

John Bakken

Senior Vice President Nemko Group Services and Region Europe

John Bakken ( født 1965) er ansvarlig for området Nemko Group Services; fabrikk inspeksjon, produkt sertifisering og internasjonal markedsadgang. John har over 23 års erfaring ved Nemko hvor han har vært innom flere forskjellige posisjoner; prosjektingeniør, daglig leder Nemko USA, team leder, labsjef og ansvarlig for IT i Nemko gruppen. Han har gjennom de forskjellige posisjonene opparbeidet bred internasjonal erfaring fra å arbeide med organisasjoner i Europa, Asia og Nord-Amerika. John har en Bachelor innen industriell elektronikk fra Høyskolen i Oppland, Gjøvik og en Master i Organisasjon og Ledelse fra NTNU, Trondheim.

Email

 File 3762

Hannes Skisaker

Senior Vice President Global Sales and Business Development

Hannes Skisaker (født 1963) startet hos Nemko i 2010. Hannes har bred internasjonal erfaring fra operasjonelle og strategiske posisjoner in Europa og Asia. Han har BSC Honours i Offshore Engineering fra Heriot-Watt University, Edinburg og  mini-EMBA fra INSEAD, Frankrike.

Email

 

 File 3763

Rune Slapgard

Senior Vice President HR, IT and Organizational Development

Rune Slapgard (født 1957) er ansvarlig for human resources, IT, kvalitetsledelse og organisasjonsutvikling. Han har vært I selskapet siden 1981. Rune har vært innom flere posisjoner I Nemko; prosjektingeniør, teamleder, labsjef og ansvarlig for testprosesser. Rune har en bachelor’s grad som Elektroteknisk Ingeniør fra Høyskolen i Oppland, Gjøvik.

Email

 

File 3764

Grant Schmidbauer

Senior Vice President QM and Region North America

Grant Schmidbauer (født 1963) er ansvarlig for Region Nord Amerika, med kontorer I San Diego (California), Dallas (Texas), Salt Lake City (Utah), Ottawa (Canada), Montreal (Canada) og Toronto (Canada). Grant har mer enn 32 års erfaring innenfor fagfeltet internasjonal produktsikkerhet og har oppgaven med å videreutvikle Nemkos brand i regionen.  Grant startet i Nemko i 1996 og arbeidet tidligere for CSA International og TUV SUD. Grant er graduate fra British Columbia Institute of Technology (BCIT), Vancouver BC, innenfor Power Electronics. Grant er IEEE Sr. medlem og er nå i sitt 2dre av en 3 års periode (2016-2018) som styremedlem i IEEE Product Safety Engineering Society (IEEE-PSES).

Email

 

 File 3765

Choi Yong Beom

Senior Vice President Region Asia

Choi Yong Beom (født 1964) er ansvarlig for Region Asia, med kontorer I Taiwan, Kina, Hong Kong, Japan og Korea. Han har tidligere vært leder for Nemkos kontor I Korea, og ble en del av konsernledelsen I 2010 med ansvar for region Asia.

Email